lauantai 16. helmikuuta 2013

Hiihtoretken hieno hetki

Aika harvoin itse päätyy kennolle:-)

11 kommenttia:

  1. Jos tässä olisi tykkää nappi kuin eräässä sosiaalisessa mediassa niin klikkaisin välittömästi :) Ihan superihq kuva! Tykkää ;)

    VastaaPoista
  2. onhan tuo istuja etuoikeutettu nautiskelija:-)

    VastaaPoista
  3. Ja häntä katsomalla tulee itsekkin hyvälle mielelle. Huisin söpö.

    VastaaPoista
  4. E sukaa sulla vain kertakäyttömuki oo käres? Koita se ny plurrata jotenki, jottei kukaa ota huonoja vaikuttehia... ;)

    VastaaPoista
  5. Olen yrittänyt sanoa Artsille, notta se on huono tapa:-), mutta Artsia vaivaa toi "ahneus":-), hän pelkää, että puu ei mene enään kaupaksi sellukattiloihin, jos kukaan ei käytä paperimukeja:-). Teemme Aila parannuksen tai siis Artsi tekee, minä juon vain kahvia;-).

    VastaaPoista
  6. Mäkään en kajoa kertakäyttömukeihin, mutta en tajunnut olla huolissani siitä että sulla on sellanen kädessä, vaan siitä etten herkkujen ystävänä tunnistanut mikä keksi sulla on kädessä ;)

    VastaaPoista
  7. Hanna toi on aika huono keksi valinta:-)Ehkä näitkin linssinsuoja ei siis salmiakkikeksi:-). Yleensä reissuissa on taskut täynnä elovehnä välipala keksejä:-). Tosin vinkkinä sanoisin;-) jos Artsi on matkassa niin on myös kotona leivottua pullaa.

    VastaaPoista
  8. Kappas vaan, niihän onki! :) Eväät ne on reissun kohokohta viä näin vanhoilla päivilläkin ;)

    VastaaPoista
  9. Viittasin siis itseeni ja omaan ikääni ja eväiden merkitykseen reissuillani! :)

    VastaaPoista
  10. Jotain tuollaista olin lukevinanikin:-) Tälläisten nuorten miesten on niin vaikea nähdä itsessään vanhenemisen piirteitä;-)

    VastaaPoista

Äiti ja tytär